• Deň európskych jazykov
          • Deň európskych jazykov

          • Dňa 26.9.2018 sa naša škola zapojila do osláv Dňa európskych jazykov. Nakoľko sa na našej škole vyučuje spolu so slovenským jazykom 6 európskych jazykov - slovenský,anglický, nemecký, španielsky, francúzsky a ruský, mimochodom najviac v regióne, pripomíname si tento sviatok každoročne. Popri rôznych aktivitách na hodinách cudzích jazykov sme tento rok pripravili pre našich študentov prezentácie o dôležitosti ovládania cudzích jazykov. Našu školu v tomto šk.roku navštevuje zahraničná študentka Eleonóra z Talianska (cez organizáciu AFS), ktorá spolužiakom porozprávala o talianskych školách, o jej motivácii učiť sa cudzie jazyky ako aj rozhodnutí prísť na Slovensko. Ďalšiu prezentáciu si pripravila študentka kvinty, Marjam z Rakúska, ktorá Gymnázium v Tvrdošíne navštevuje od minulého školského roku. Rozpráva štyrmi jazykmi, o čom počas prezentácie porozprávala svojim spolužiakom. Poslednú prezentáciu si pripravila Mirka, študentka oktávy A, ktorá strávila minulý školský rok na strednej škole v USA, v štáte Ohio. Aj jej skúsenosti a zážitky boli pre študentov veľmi zaujímavé a motivujúce. Počas dní od 24.-28.9. prebieha na našej škole aj intenzívny kurz anglického jazyka pod názvom English week, kde deti absolvujú denne šesť hodín angličtiny s anglickými lektormi Mathew a Emmou. Tento kurz je u detí veľmi obľúbený a vďaka lektorom aj nesmierne podnetný a zaujímavý.
             Marianna Hrubcová, PK cudzích jazykov

          • Nadpis

          • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

            Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.