• Šachový turnaj o cenu RIADITEĽKY ÚRADU ŽSK

          • V utorok 26. 2. 2019 sa v reštaurácii Žilinského samosprávneho kraja konal 11. ročník šachového turnaja. V konkurencii 86 šiestich šachistov (študenti stredných škôl a prijímatelia sociálnych služieb v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja) v regiónie Orava získali naši žiaci Martin Pavlík  a Marián Dzurik (obaja septima A - zhodne po 5 víťazstiev a jednej remíze) 1.  2. miesto - blahoželáme!!!  Pochváliť však treba aj Kristiána Kubíka (II. A), ktorý ako nováčik nezaostal za ostrieľanými septimánmi a získal 4 víťazstvá.

          • Digitálne zručnosti v projekte Erasmus+

          • Ovládať digitálne technológie je dôležitou zručnosťou v uplatnení sa v modernom svete. Projekt Photo and video skills dal možnosť študentom rozvíjať a zdokonaliť sa v používaní kamery a fotoaparátu, vybudovať si dôveru, spoznať samého seba, pracovať a komunikovať v medzinárodných skupinách, spoznať nových ľudí a ich kultúru.

            Decembrový projekt Video skills (foto) a februárový Photo skills (foto) dopadli nad očakávanie úspešne, a preto už pripravujeme ďalšie projekty. Nezabudnite sledovať facebook, webstránku a nástenky.

            Viac informácií nájdete na webstránke projektu.

          • Nadpis

          • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

            Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.