• Juvenes Translatores

          • Tohtoročná súťaž mladých prekladateľov zo stredných škôl v Európskej únii, Juvenes Translatores, nám pomohla nájsť nové prekladateľské talenty na našej škole. Zúčastnili sa jej študenti kvinty, sexty, I.A a II.A. Záujem študentov bol vysoký, a preto súťaži muselo predchádzať „výberové predkolo,“ z ktorého postúpili študenti Anna Kozoňová, Ema Sereková, Nina Motyčáková, Maroš Letaši a Slávka Podbieľančíková. Všetci ukázali svoj talent a znalosti ako anglického, tak aj slovenského jazyka. Kvalita prekladu sa posudzuje podľa tvorivých prekladateľských riešení a správnosti cieľového jazyka. Víťazkou sa stala Anna Kozoňová. Srdečne jej gratulujeme!

             

          • World of Rhythm – projekt eTwinning

          • Milí študenti a priatelia školy,

            pozývame Vás zapojiť sa do hlasovania o najlepšie logo projektu World of Rhythm.
            Projekt je zameraný na tradičnú hudbu a rytmy rôznych európskych krajín (Španielsko, Turecko, Grécko, Ukrajina, Poľsko, Chorvátsko, Slovensko). Aktivity projektu sú začlenené do predmetov anglický jazyk, hudobná výchova a geografia v triedach príma a sekunda.

            Ako hlasovať?
            Kliknite na link http://www.tricider.com/brainstorming/2bbXHBGgZtJ.
            Prezrite si všetkých 13 návrhov.
            Vyberte len JEDEN a zahlasujte len JEDENKRÁT.
            Pri hlasovaní vyplňte svoje krstné meno a začiatočné písmeno priezviska, napr. Jana V.
            Po hlasovaní sa na obrazovke objaví okno, ktoré ignorujte zatvorením stránky.

          • Výsledky halloweenskej súťaže

          • Milí spolužiaci!

            Všetkých vás pozdravujeme a veríme, že sa máte dobre, a že ste zdraví. Taktiež by sme sa chceli poďakovať všetkým, ktorí sa zapojili do našej halloweenskej súťaže. Vaše kulinárske výtvory s halloweenskym motívom vyzerali „na zjedenie“. Výhercom sa po náhodnom losovaní stal MILOSLAV KORTMAN z prímy. Srdečne blahoželáme! Sladkú odmenu máme ale prichystanú pre všetkých súťažiacich, vyzdvihnúť si môžete po dohode v škole.
            Pripravujeme pre vás ďalšie zaujímavé aktivity, sledujte nás na Instagrame a FB školy.

            Vaše „Líšky“- Kristína, Anna Mária a Anna

          • Nadpis

          • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

            Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.